Bijgewerkt op

Leestijd: 3 minuten

Vaak zal een klant je inhuren voor wraakseks. Wat betekent dit concreet? Wanneer een vrouw of man, willekeurig, zonder een emotionele band seks heeft met een buitenstaander. De redenen kunnen zijn: omdat ze kwaad is op haar/zijn vriend of man, het bedriegen of misbruiken van vertrouwen, enzovoorts,…

Met wie?

Ze wil het doen met een man die niet emotioneel zal zijn of zich aan haar zal vastklampen, om nog meer leed te veroorzaken dan ze al ondergaat. Het doen met een willekeurige man waarmee ze in bed kan duiken en alles kan vergeten is een optie. Of kiezen voor een gigolo? Wat logischerwijs het beste is! Als je goed bent in wat je doet, zal ze meestal meer redenen uitvinden om meer wraakseks te willen en u regelmatig boeken. Of wanneer u van een klant een vaste klant wilt maken.

Vaste klanten door wraakseks

De cliënten waar je graag samen mee bent, kun je vaker een afspraak geven. En tegen de klanten die je niet zo leuk vindt, kun je zeggen: sorry, mijn agenda is volzet en ik neem niemand anders er nog bij. U kiest het cliënteel die u zelf wilt! Maar soms, hoewel je het leuk vindt om bij een klant te zijn, stopt ze met jouw dienstverlening. Dat kan om verschillende redenen zijn: nieuwsgierigheid, kan je niet meer betalen om je vaker te boeken. Of het meest voorkomende: ze voelt zich ongemakkelijk om te betalen voor zo’n dienst, omdat ze op zoek is naar een man die onvoorwaardelijk bij haar zal zijn. Er zullen veel klanten zijn die je een paar keer boeken en dan stoppen. Mijn ervaring is, van zodra een vrouw stopt met je dienst, ze meestal niet terugkomt.

“Wraak kan slecht zijn, maar het is een natuurlijk gegeven.”

Voorbeeld

Onderwerp: Ik mis je lichaam

Tekst: Hey Alessio! De wraakseks heeft me deugd gedaan! Kun je naar mij komen voor een volgende afspraak, mij een stevige beurt geven en dan weer weggaan? Ik heb nood aan een pleziertje met jou! Volgende week woensdag om 20u heb ik een gaatje vrij (woordspeling) Lukt het voor jou?

De keuze is aan jou

Voor een vaste klant is het vleiend om te horen dat je bij haar wilt zijn, door meteen te reageren en in te gaan op haar verzoek. Ze beseft dat je haar meer waardeert dan geld, vrouwen houden daarvan. Als ze het zich kan veroorloven om je nog een keer in te huren (voor wraakseks?), heeft ze meestal een eigen plekje of kan ze een goede hotelkamer betalen. Er zijn veel succesvolle, professioneel-werkende-vrouwen met een eigen appartement. Als het om zakenvrouwen gaat, wonen ze het hele jaar door meestal in een (sterren)hotel. Als ze geen eigen huis heeft en bij haar ouders woont, vraag haar dan om een ​​hotelkamer te organiseren voor uw diensten.

Laten gaan of niet?

Je kunt ze laten gaan of als je ervan houdt om bij haar te zijn. Laat haar weten dat je haar lichaam dan ook mist. Wees specifiek over het lichaamsdeel dat je het meeste mist. Haar kont, borsten, clitoris, nek, de smaak van haar vaginale sappen, haar oren of wat dan ook. Reply is the message! Wanneer ik dit doe, zijn de vrouwen altijd al blij geweest. Let wel op dat er geen verliefdheid optreedt! Je kunt uw tarief bij vaste klanten wel niet vermeerderen, dit zou het vertrouwen kunnen schenden. Maar dit is geen probleem! Kijk eens naar de voordelen die je krijgt: ze is een vrouw met wie je graag seks hebt. Het is zeldzaam om zo’n vrouwen te vinden! Vele geven ook nog een fooi!

Of hoe je met wraakseks een vaste klant kunt krijgen.

“Succes is de beste wraak.”

Wat is uw ervaring? Laat het hieronder weten!