0
Waarom wij?

Ervaring: Gigolo Gezocht, met aan het roer - Alessio en Elise, hebben ruim 15 jaar ervaring in de seksindustrie, aan de hand van onze blogs kun je het reilen en zeilen ontdekken.

 

Specialist: Samen - indien nodig - maken we met u een plan waarmee er rekening wordt gehouden met uw wensen en behoeften.

 

Kwaliteit: We hanteren een zo hoogst mogelijke standaard en selecteren zorgvuldig de best mogelijke gezelschapsheren en dames.

LEES VERDER
Ons team

We staan als team overtuigend en opgewekt in het leven. Met een open geest, vrij van vooroordelen en zoekend naar een uitdaging en beleving.

 

We houden ervan, als zorgzame mensen, om een gezellig gesprek te hebben met de bijhorende prikkels die leiden naar een doelstelling.

 

De harmonie tussen onze creatieve breinen en passionele drang om iets te verwezenlijken is uniek!

LEES VERDER
Verhaal

Na meer dan 15 jaar in het vak vonden we dat het tijd was om de kennis te delen aan bestaande, of toekomstige gezelschapsheren. We willen enkele van de taboes die gepaard gaan met de sekswerkers doorbreken.

 

We waren niet die typische sekswerkers die zomaar wat naaktfoto’s op het internet plaatsten, om zo de aandacht te proberen trekken van vrouwen of mannen.

 

Het draaide ons niet alleen om de seksuele intimiteit, maar om de persoon in kwestie zelf!

 

Grenzen verleggen voor vrouwen en mannen. Dat is ons doel!

CONTACT OPNEMEN
TOP
Schrijf je in en krijg toegang tot exclusieve content.
Bevestigen
Deze informatie wordt niet gedeeld aan derden - uitschrijven is elk moment mogelijk.
<<<---VOLG ONS--->>>
NIEUWSBRIEF