Leestijd: 5 minuten

Last Updated on 17/01/2020 by Alessio

Als ik online ben chat ik met verschillende mensen of jongens. Ze delen hun verhalen, vragen me om hulp bij hun gigolo zijn, enzovoorts,… Uit elk verhaal kun je wel iets leren. Zo deelde Frederic, een toyboy, exclusief zijn verhaal bij gigolo gezocht over klaarkomen samen met zijn tante toen hij nog een jongen was.

Klaarkomen met de vriendin van zijn moeder

De toyboy was 18 jaar oud, woonde in een dorpje. De vriendinnen van zijn moeder kwamen vaak op bezoek, dronken thee en praten over koetjes en kalfjes. Hij noemde ze tante. Een van de tantes zou hem altijd aanstaren. Dit maakte hem ongemakkelijk, waardoor ze nog meer staarde, omdat ze ervan genoot dat hij zich ongemakkelijk voelde. Toen ze de kans kreeg, ging ze naast hem zitten en als zijn moeder niet keek hield ze haar hand op zijn dijen. Op een dag gaf zijn moeder hem een ​​pakket, dit moest hij afleveren bij deze tante. Eens aan de deur, drukte hij op de bel. De tante opende de deur, ze droeg alleen een handdoek,…

“Ik was aan het baden”, zei ze, “maar kom binnen en ga zitten.”

Hij ging het huis binnen en ging op een stoel zitten. Ze kwam aan haar handdoek en liet hem ”per ongeluk” een beetje van haar borsten zien. ”Ik was nog niet klaar met wassen, ga je samen met me in bad?” Hij knikte en besloot om mee te gaan. Eens in bad vroeg ze hem of hij een vriendin had. Hij zei ”nee.” Ze praatte een tijdje. Toen begon ze zijn dijen te strelen. Toen hij geen bezwaar maakte, kuste ze zijn wangen en vervolgens zijn lippen, waarna ze hem een ​​pijpbeurt gaf en seks hadden. Na de erotische beleving, vertelde ze hem dat hij naar haar huis moest komen wanneer hij maar wilde.

In deze wereld is het gewoon voor mensen om te zoeken naar iemand om zichzelf in te verliezen. Ik zal dan iemand zoeken om mezelf in te vinden.

De toyboy en de tante bezochten elkaar vaak, samen klaarkomen was een gewoonte geworden.

Zij was zijn eerste minnaar. Voordat hij haar ontmoette was hij een maagd, totaal geen idee over hoe een seksbeleving zou voelen. Ze leerde hem technieken om seksueel een vrouw te behagen. Na vele erotische belevingen, stelde ze hem voor aan haar vriendin, nog een ”tante”. De jongen begon toen de tweede tante te bezoeken en had een paar keer seks met haar. Jaren later is hij uit zijn kleine dorp verhuisd en gaat hij naar de universiteit in een grote stad.

Hij vroeg me onlangs om hem klanten te sturen. Hij is ervan overtuigd een succesvolle gigolo te zijn vanwege zijn ervaring en training.

Denk je dat hij een goede gigolo zou zijn?

De meeste mensen die dit lezen zijn er zeker van dat hij een succesvolle gigolo zal zijn. Hij heeft tenslotte sekstechnieken van een vrouw geleerd, zoals samen klaarkomen. Wat heeft een man nog meer nodig, toch? Maar ik was er niet zo zeker van en zie hem eerder als een toyboy. Omdat ik zelf een gigolo was, weet ik dat dit geen eenvoudige klus is! Als een vrouw gaat betalen, heeft ze een man met buitengewone vaardigheden nodig. Ze kan altijd en overal een gewone man krijgen, gratis! Dus had ik meer informatie nodig en stelde hem paar vragen.

Ik: “Had de tante genoten van wat je voor haar in bed deed?”

Hij: “Ik vroeg haar, ze zei:”Je bent niet slecht, maar je hebt nog een lange weg te gaan, je hebt meer oefening nodig.” Ik: “Nadat je kennis had gemaakt met tante nummer twee, heb je weer tante nummer één gezien?” Hij: “Nee! Wanneer ik haar wilde ontmoeten, vroeg ze me om naar tante nummer twee te gaan.”

Mijn twijfels werden bevestigd! Tante nummer één had hem gedumpt. Ze stelde hem voor aan tante nummer twee omdat ze hem kwijt wilde. Waarom was tante nummer één niet meer in hem geïnteresseerd? Omdat hij een waardeloze minnaar was! Zoals de meeste jongens richtte hij zich op zijn eigen plezier, in plaats van te focussen op wat haar beviel. Een tevreden vrouw zal haar man nooit met een andere vrouw delen tenzij ze niet langer in hem geïnteresseerd is. Na wat meer vragen stelde ik vast dat tante nummer twee hem ook heeft gedumpt.

Zij had ogen en koos mij tussen al die jongens.

Welke les?

Hier zijn enkele lessen uit dit verhaal dat elke gigolo kan leren:

Het bijzondere aan dit verhaal is niet de jongeman of toyboy, maar de vrouw! Ze was een seksueel bevrijde vrouw die niet verlegen is om nieuwe geliefden te maken. Vrouwen zoals zij zijn een geschenk voor de wereld, het zijn zeldzame edelstenen, die zelden te vinden zijn! Ze houden van seks en klaarkomen, en willen dat mannen betere geliefden worden. Zo vrouwen zullen hun tijd en energie besteden aan het helpen van jonge mannen om bekwame geliefden te worden. De meeste vrouwen wensen dat ze net zo moedig als zij zouden kunnen zijn, maar weinigen hebben de durf!

De jongen deed niets! Hij had gewoon geluk dat deze vrouw zijn moeders vriend was, ze hem verleidde en dat ze hem seksuele technieken leerde. Hij had geluk dat ze alles deed,… Hem aanraken, kuste hem, verleidde hem, leerde hem over seks. Hij had geluk dat ze in zijn leven kwam. Als het niet om geluk ging, zou zijn leven hetzelfde zijn geweest als dat van een andere jongen.

Snoepen is niet goed voor kinderen en volwassen maar toch geven de meeste mensen snoep aan hun kinderen? Waarom doen ze het? Niet omdat ze het leuk vinden, ze doen het omdat:

  • Ze hebben medelijden met de kinderen.
  • Ze vinden het leuk om de gezichten van de kinderen te zien als ze van lekker ”eten” genieten.

De tante had medelijden met de jongen.

Ze wilde de uitdrukking van opwinding op zijn gezicht zien.  Wanneer een vrouw een man voor haar plezier wil, wil ze een expert en geen man die ze moet onderwijzen. Dit is niet de eerste jongen met wie deze tantes hebben geslapen. Er waren nog andere jongens voor hem, er zullen andere jongens achter hem aan zitten. De tantes krijgen geen plezier van deze jongens. Weet je wat de tantes doen voor hun echt plezier? Ze houden van mannen mét mannelijke energie!

Maak je geen zorgen als mensen denken dat je gek bent. Het is dat denken dat ze gek maakt.

Heeft u zelf nog een verhaal dat je wil delen? Heeft u ervaring met bovenstaand verhaal, klaarkomen of een toyboy zijn? Laat het ons weten onderaan dit artikel, of stuur ons een mailtje!

{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 Stemmen)
Rating
Wat zeggen anderen Geef uw beoordeling
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef uw beoordeling