Bijgewerkt op

Leestijd: 3 minuten

5 reden waarom wel of niet

Het concept van een gigolo is heel aantrekkelijk voor veel mannen. Betaald worden om seks te hebben met vrouwen klinkt natuurlijk ook als een geweldige baan. Maar dit is lang niet alles dat komt kijken bij het zijn van een gigolo. Daarom hebben wij 5 redenen op een rijtje gezet waarom je wel en juist niet een gigolo wilt zijn.

''Heb respect voor mensen die aan je tandenborstel kunnen.''

Waarom je niet een gigolo moet worden

  1. Je moet geen gigolo worden als je alleen maar seks wilt hebben met je cliënten.
  2. Als je een gigolo wilt worden voor het geld, dan kan je het beter niet doen. Mensen die gigolo zijn, werken op oproep basis. Daarnaast zullen je cliënten merken dat je het doet met de verkeerde intenties. Sommige mensen vragen zich vervolgens af of ze het gratis moeten doen, maar je moet nimmer een gigolo worden, die zijn services gratis aan loopt te bieden. Het goede geld komt vanzelf zodra je meer ervaring hebt en de juiste frequenties aan energie uit kan zenden naar vrouwen. Je bent er om plezier aan vrouwen te brengen zoals ze dat nog nooit gevoelt hebben.
  3. Je moet absoluut geen gigolo worden als je het niet als een serieuze baan kan nemen. Gigolo is een levensstijl die je kan beperken tot een part-time baan.
  4. Het is geen manier om leuke single vrouwen te ontmoeten. Met deze baan moet je vloeiend met vrouwen om kunnen gaan en alle fijne kneepjes van het vak kennen, het is geen manier om een relatie op te bouwen.
  5. Je moet er nooit aan beginnen voordat je de juiste training hebt gehad. Ook is het belangrijk dat je publiek gezien durft te worden met echt iedere vrouw, ongeacht hoe ze eruit ziet. Empathie is hierbij het belangrijkste.

Hou deze 5 redenen in je achterhoofd. Val jij onder één van deze redenen, dan is gigolo zijn waarschijnlijk niks voor jou.

''Empathie is hierbij het belangrijkste.''

Waarom je juist wel een gigolo worden

  1. Als je van vrouwen houdt die mooi zijn van de buitenkant en/of van de binnenkant. Als je om kan gaan met vrouwen van alle smaken en stijlen. Empathie moet je echt op het lijf geschreven zijn.
  2. Je bent altijd bereid om te groeien en je te ontwikkelen. Een gigolo ontwikkeld zich constant en is gedreven door de energie om vrouwen een speciaal gevoel te geven. Het gevoel dat ze vaak missen in een wereld waar het alleen om de man draait. Als je als gigolo een vrouw goed laat voelen, zal je deze energie van haar terug krijgen. Op dat soort momenten is je lichaam helemaal in vrede.
  3. Als je een baan zoekt die balans in jezelf brengt. De baan houd je gebalanceerd doordat je de controle hebt over de gevoelens van een vrouw, en deze begeleid om tot innerlijke vrede te komen. Door jezelf nederig op te stellen kan je een vrouw weer echt haarzelf laten zijn, en haar wereld een beetje blijer maken. Het is een baan waarbij je vrouwen helemaal compleet kan laten voelen.
  4. Er zijn heel veel andere redenen waarom iemand een gigolo wil worden, maar het is belangrijk dat je het zelf echt wilt doen. Het gaat er allemaal om dat je iets doet waar je zelf echt plezier in hebt en dat je dit uit kan stralen naar je cliënten, zonder dat je bang bent wat anderen hier mogelijk van kunnen vinden.
  5. Waarom je een gigolo wilt zijn? Omdat er altijd ruimte en tijd is om iets nieuws te ontdekken. We moeten allemaal blijven groeien. Er is geen begin en geen einde, we moeten simpelweg ons leven ten volste leven.

 

Tot slot

We moet zijn hoe we ons van binnen voelen. Als gigolo moet je iemand kunnen zijn die een vrouw gelukkig kan maken voor de rest van haar leven. Je geeft haar dat puzzelstukje dat ze miste in haar bestaan. Een gigolo houdt echt van vrouwen. Het belangrijkste hierbij is dat je jezelf kan zijn. Vrouwen hebben door als je iemand speelt die je niet echt bent. Wees gewoon jezelf en zorg ervoor dat je er alles aan doet om jouw client zo gelukkig mogelijk te maken. Hou dat in gedachten en train jezelf om een gigolo of een man met veel zelfvertrouwen te worden.

 ''Het is een baan waarbij je vrouwen helemaal compleet kan laten voelen.''