Bijgewerkt op

Leestijd: 4 minuten

Gigolo voor mannen

Als gigolo hangt er best wel vaak een soort stigma over je heen. “Mannen die betaald krijgen om seks te hebben met vrouwen”. Dit soort omschrijvingen zijn niet geheel een leugen, maar liggen zo verschrikkelijk ver van de waarheid af dat het haast lachwekkend is.

Een gigolo gaat namelijk om veel meer dan alleen seks, het gaat om het creëren van de ultieme ervaring voor jouw klant. Het moment dat mijn klant uitgeput neerploft op bed na de beste date ooit, dan ben ik pas echt gelukkig.

Een klein ander detail, ik ben niet hetero. Dus om te zeggen dat ik “het alleen met vrouwen doe om geld te verdienen” ligt voor mij nog een stuk verder van de waarheid.

Ik zal mijzelf omschrijven als biseksueel, ik val op zowel mannen als vrouwen. Nu heb ik in mijn jaren voordat ik gigolo was een behoorlijk actief (seks)leven gehad. Mannen, vrouwen, beiden tegelijkertijd, ik nam het er van.

Maar als gigolo merk ik dat de vraag naar mij in eerste instantie alleen vanuit vrouwen kwam. Super leuk, maar stiekem vond ik dat toch een beetje jammer.

Sinds ik ben aangesloten bij Gigolo Gezocht is mijn leven als gigolo zo veel makkelijker geworden, en als klap op de vuurpijl is één van mijn stiekeme dromen uitgekomen. Ik ben nu officieel een gigolo voor mannen.

”Be well dressed, behave like a gentleman, and keep your shoes shined.”

We noemen hem ‘Alex’

Voor privacy redenen zal ik het over ‘Alex’ hebben, en zijn echte naam niet gebruiken. Alex is een jongeman van 28 die met beide benen stevig op de grond staat. Ik durf wel te zeggen dat Alex één van de sterkste homoseksuelen is die ik ooit heb ontmoet. Hij werkt hard, maar soms te hard. Hierdoor heeft hij geen tijd om echt te kunnen daten. Hier en daar had hij een scharrel te pakken, maar met geen kon hij een connectie vinden op mentaal en seksueel gebied.

Op een zomerse dag vlak voor de schoolvakanties kreeg ik een bericht binnen van Alex. Hij had mijn profiel op Gigolo Gezocht gezien en was benieuwd of ik beschikbaar was voor dat aankomende weekend. Hij was op zoek naar een wat diepere date tijdens een weekend weg, gezien zijn zoveelste date weer niks bleek te zijn.

Nu had ik mij voorgenomen om eigenlijk dat weekend vrij te nemen, maar zijn bericht raakte mij persoonlijk. Ik antwoordde hem dan ook eigenlijk direct dat ik wel langs kon komen.

Een hotelervaring om nooit te vergeten

In mijn jaren als gigolo heb ik menige nacht doorgebracht in hotelkamers. Nadat Alex en ik door de week heen, wat heen en weer gechat hebben, ontmoette ik hem in een hotel nabij Antwerpen. Hij had  mij tijdens het geflirt een foto van zichzelf gestuurd zodat ik hem kon herkennen. Hij wachtte me op de parkeerplaats waarna we samen naar onze kamer gingen.

Alex had aangegeven dat hij erg veel zin had in seks, maar dat hij ook graag een partner ervaring wou hebben. Hij wou dan ook samen met mij dineren om vervolgens elkaar als dessert te nemen.

Eenmaal op de kamer aangekomen werd ik blij verrast door wat Alex voor mij had geregeld. Het diner, was namelijk een volledig diner op bed, een bijna onbeperkte stroom aan roomservice, terwijl wij met enkel een badjas aan zaten te genieten van het eten, en elkaars verhalen.

We praatten over carrières, de lastige aspecten leuke date’s vinden van mensen van hetzelfde geslacht, en nog veel meer.

Maar toen het eten op was gingen dan eindelijk onze badjassen uit. Ik ben begonnen met hem een uitgebreide erotische massage te geven, waarbij ik hem over mijn gezicht heb laten klaarkomen.

Vervolgens zijn we het bubbelbad ingedoken met genoeg condooms, glijmiddel en champagne om uren lang plezier te hebben met elkaar.

Ongeveer een week nadat ik met Alex had afgesproken kreeg ik een bericht van hem. Hij had nog nooit zo’n geweldige avond gehad, en hij verbaasde zich erover dat een gigolo voor mannen zo open, duidelijk en betrouwbaar, én lekker was. Hij kon niet wachten tot de volgende afspraak, en of ik over twee weken toevallig al iets in mijn agenda had staan.

”Door je glimlach maak je het leven mooier.”

Gigolo Gezocht, ook voor mannen

Ik wist al redelijk vroeg van mijzelf dat ik gigolo wou worden, maar dankzij Gigolo Gezocht ben ik in staat om echt mijzelf te zijn. Ik denk dan ook dat ik geen betere eerste man heb kunnen treffen dan Alex. Het bevestigd toch een beetje mijn geloof dat ik ook daadwerkelijk een gigolo voor mannen kan zijn.