Bijgewerkt op

Leestijd: 3 minuten

Een Gigolo Is Een Therapeut

Ik denk dat het een vrij eerlijke beoordeling is van wat we doen als gigolo. Een gigolo is erg trots op zijn werk en streeft er altijd naar de beste te zijn.

  • De gigolo past zich aan de doelen of richting van de klant
  • Een gigolo kiest de rol die de klant graag zou willen
  • De gigolo past de methode van behandeling toe die de klant nodig heeft

Onze wonden zijn vaak de openingen naar het beste en mooiste deel van ons. Iedere mens is uniek! Mannen vragen me vaak om een ​​advies, maar ook mijn klanten, van wie velen net terug komen uit het datingwereldje, vragen regelmatig mijn raad over dating en relaties. Als gigolo therapeut geef ik die graag. Hoewel ieder van ons zijn eigen uitdagingen heeft als het gaat om het hebben van een bevredigend romantisch leven, zijn er een paar weetjes over gigolo wijsheid die nuttig zijn gebleken voor de vrouwen die ik heb geadviseerd over daten. Het beste advies dat ik kan geven aan elke vrouw die haar wil verbeteren in de datingswereld is: DATE! DATE! DATE!

''Onze wonden zijn vaak de openingen naar het beste en mooiste deel van ons.''

Voor veel vrouwen is de gedachte om te daten eng. Het concept draagt, voor een vrouw, de implicatie, in het algemeen dat ze single is. Zelfs met de culturele vooruitgang die net in de laatste paar decennia is geboekt, zijn de maatschappelijke én zelfs biologische druk om een ​​vrouw in een langdurige relatie te houden alomtegenwoordig. Ik weet dat het soms gemakkelijk kan zijn voor mensen om zich te wentelen in het feit dat ze single zijn, omdat ik: “die speciale persoon nog niet heb gevonden” gemakkelijker dan om echt moeite te doen om een ​​geschikte partner te vinden. Ik verzeker je: alle goede zijn absoluut niet ingenomen!

De seksuele marktplaats

Deze term zou je kunnen gebruiken als de verzamelnaam voor de regels en normen, de economie, die het menselijke-paring-spel beheersen. Als je de ”perfecte” partner wilt vinden, moet je door de gangpaden lopen, bladeren naar potentiële partners en meer dan een paar proefritten maken. Tegelijkertijd moet u dagelijks actie ondernemen om uw seksuele bankrekening op te bouwen, zodat wanneer u een goede match vindt, uw waarde voor hem of haar, even duidelijk zal zijn als zijn waarde voor u is. Die waarde zal hem of haar, vooral duidelijk worden door je houding en vertrouwen in jezelf. Het nemen van gerichte, dagelijkse actie, die uitsluitend gericht is op je mentale en fysieke gezondheid, zal in zeer korte tijd, stress en onzekerheden verminderen en je helpen om je innerlijke en uiterlijke schoonheid vollediger uit te drukken.

Het geven van zo een dienst is nooit een klus geweest, ik heb het altijd als een roeping beschouwd.

 

Ik zou beroepsmatig nalatig zijn als ik dat niet deed, ik merk ten slotte op hoe handig een gigolo kan zijn om van je datingsleven te springen. Helaas vinden veel mensen dat hun datingsysteem een ​​serie confrontaties zijn, waarbij elke partij zijn of haar positie opeist. Veel van mijn cliënten vinden het zowel leuk als leerzaam om een ​​reeks dates te hebben waar ze weten dat hun gigolo, niets anders dan plezier in gedachten heeft. In die ontspannen omgeving kan een vrouw haar ware zelf vinden in een gigolo als therapeut. Ze kan die dingen verkennen die haar op elk niveau opwinden in een veilige romantische setting. Het geven van zo een dienst is nooit een klus geweest, ik heb het altijd als een roeping beschouwd.