Deel deze pagina

Leestijd: < 1 minuut

Over gigolo Nicolas: Nicolas zijn grootste passie is genieten en dat mag je best letterlijk nemen! Hij kan genieten van een live concert met een biertje in plastieken beker in mijn hand, maar evengoed van een 3 sterren diner waarvoor hij speciaal afreist. Maar ook minder tastbare zaken, zoals een goed besprek met een vriend, filosoferen over de wereld rond ons heen of gewoon plezier maken door de wereld om ons heen fijntjes te filteren (inderdaad, kijken van op een terras naar iedereen die ons voorbij komt). Genieten doet hij ook door mensen te ontmoeten. Door zijn empathisch vermogen kan hij zich steeds snel verplaatsen in de wereld van de persoon die hij ontmoet, en zo steeds heel snel een band scheppen. En uiteraard geniet hij graag van heerlijk vrijen! Het ontdekken van de eerste zoen tot het samen genieten van elkaars warmte en lichaam. Dat Is gigolo Nicolas!

Afkomst: Belg Huidskleur: Licht Vertrekplaats: Merchtem Leeftijd: 42 Lengte: 188 cm Gewicht: 90 kg Haarkleur: Bruin Kleur ogen: Blauw, grijs en groen Tatoeages: Ja Piercings: Nee: Roken: Nee Reizen: Op aanvraag Opleiding: Zaakvoerder Seksuele geaardheid: Hetero Talen: Nederlands, Frans en Engels  Specialiteiten:  Luisteren, conversatie, orale seks, massage, zoenen, erotische handelingen en zachte/harde seks.

Tarief: 150 per uur.

Beschikbaarheid: Op afspraak

Langere periode of bijkomende vragen?

Contacteer Nicolas rechtstreeks, geheel vrijblijvend voor meer informatie op het volgende e-mailadres: nicolas4you.XXX@gmail.com

Wegens privé redenen zijn foto’s enkel op aanvraag.

Originally posted 2019-11-11 10:10:32.

4.4 7 votes
Artikelbeoordeling

Deel deze pagina