Leestijd: 3 minuten

Last Updated on 04/12/2019 by Alessio

Volgens Wikipedia is cuckolding een term uit de wereld van het sadomasochisme. Het woord wordt gebruikt voor een rollenspel, waarin dikwijls de man de slaaf is ten opzichte van de vrouw, cuckold. Voor velen ook een levenswijze, waarin een koppel waarvan de vrouw allerlei seksuele vrijheden heeft, die de man niet heeft. De man in een cuckolding relatie weet dat zijn vrouw seksuele relaties onderhoudt met andere mannen en keurt dit goed. De echtgenoot wordt seksueel opgewonden van het feit dat zijn vrouw het bed deelt met andere mannen. In het algemeen is de vrouw in zo’n relatie dominant aan haar partner. Dit is het verhaal van gigolo Kevin.

Gigolo Kevin: Gelukkig getrouwde koppels

”Koppels fantaseren vaak over cuckolding”, zegt gigolo Kevin. Over het feit dat de vrouwelijke partners een andere man hebben. De meeste mannelijke partners huren een professionele gigolo in voor hun vrouw en beginnen met een erotische massage. Het is eigenlijk een heel gebruikelijke fantasie. Het is een geweldige bron van (seksuele) stimulatie voor koppels om over na te denken.

Wat is een cuckold volgens gigolo Kevin?

Gigolo Kevin omschrijft het als “een man wiens vrouw ontrouw is.” Het woord komt van koekoek vogel, die bekend staat om het leggen van eieren in de nesten van andere vogels.

Ik leef door nooit te zeggen wat als

Gigolo Kevin: in de moderne tijd is het een populaire fantasie geworden

Sommigen noemen het zelfs een fetisj. Veel mannen worden aangezet om hun vrouwelijke partner te laten genieten door een andere man. Het is een vorm van onderwerping voor de cuckold waarin hij plezier beleeft aan vernederd worden. Dit is een veelgebruikt thema in het traditionele SM-spel. Fantasieën zijn een geweldig hulpmiddel in elke romantische relatie, voornamelijk als het een langdurige relatie is. Je moet nieuwe dingen proberen en van tijd tot tijd buiten je comfortzone treden. Het delen en uitvoeren van je fantasieën met een liefdevolle, betrokken partner is een geweldige, veilige manier om te doen.

Geen schande bij de gedachte aan cuckolding

Gigolo Kevin zegt dat er geen schande is in je fantasiespel. Schaamte veroorzaakt onderdrukking! Wat meestal leidt tot ontrouw of afkeer.

Je moet er als koppel over praten

Heb je een bepaalde man in gedachte om je (seksuele) fantasie te beleven? In een relatie iets ondernemen dat beide aangaat maar toch elkaar niet betrekt, kan tot conflicten leiden met alle gevolgen van dien! Heb je toch al iets ondernomen achter zijn/haar rug? Wees dan eerlijk! Eens jullie beide de fantasie aangaan, is het belangrijk om je partner te analyseren tijdens de beleving van de fantasie. Verzeker elkaar dat als jullie deze weg inslaan, het jullie relatie niet zal bedreigen. Laat elkaar weten dat dit komt door een verlangen om beiden meer plezier te gunnen en om samen jullie fantasie te laten groeien. Wees openhartig!

Breng je partner beetje bij beetje op de hoogte van het concept

Eens jullie erover gesproken hebben, kijk dan of jullie beiden openstaan om samen naar een cuckold pornofilm te kijken. Van daaruit kun je het idee oproepen om een ​​andere man een erotische massage te laten geven terwijl je kijkt. Het uitproberen van een erotische massage kan een eerste stap zijn. Wat gigolo Kevin ten zeerste aanraadt!

Bedrieg nooit iemand die goed voor je is.

Seksualiteit is een spectrum en het verbreedt elke dag

Het is niet zwart en wit. Er zijn veel grijstinten! *Polyamorie en andere vormen van niet-monogamie zoals open huwelijken zijn niet helemaal taboe. Dit kan een manier zijn om je eigen seksuele grenzen te vergroten en te experimenteren met biseksualiteit.

*Polyamorie staat voor een levenswijze waarin men open staat voor het gelijktijdig hebben van meer dan één liefdesrelatie. Waarbij ook ruimte is voor seksualiteit op voorwaarde dat het gebeurt in openheid en eerlijkheid. Dit met medeweten en instemming van alle betrokkenen.

Je seksuele voorkeuren kunnen altijd evolueren, zelfs als je al 40 jaar getrouwd bent

Zorg ervoor dat je eerlijk bent tegenover jezelf en je partner. Wees voorbereid! Je eerlijkheid kan nog steeds bedreigend voor je partner zijn. Wees medelevend en begripvol als je partner niet reageert zoals jij dat wilt. Wanneer alles is gezegd en gedaan, is uw huwelijk het allerbelangrijkste om te beschermen en te koesteren!

 

Bedankt gigolo Kevin om dit verhaal met ons te delen!

 

Heeft u ervaring met cuckolding of een cuckold? Wil je dit eens uitproberen? Laat het ons onderaan dit artikel weten of stuur ons een mailtje!

{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 Stemmen)
Rating
Wat zeggen anderen Geef uw beoordeling
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef uw beoordeling