Bijgewerkt op

Leestijd: 3 minuten

Gigolo Enrique: ”Ik heb veel verschillende vrouwen gevraagd wat de sleutel is bij het maken van de liefde?” Ze zijn het er allemaal over eens dat ze, voordat ze voor de eerste keer met een man naar bed gaan, graag romantisch worden behandeld. Een romantisch kader is hierbij belangrijk! Denk bijvoorbeeld aan een etentje, een bezoek aan een theater, dansen of gewoon een paar drankjes in een verleidelijke atmosfeer. Ongeacht waar je ze mee naartoe neemt, vrouwen voelen zich graag gewaardeerd! Romantiek is het belangrijkste om haar in de stemming te krijgen! Begin meteen als je haar ontmoet!

”Elk liefdesverhaal is mooi, maar de onze is mijn favoriet.”

Gigolo Enrique zegt dat romantiek vele vormen kan aannemen

Een trucje die gigolo Enrique heeft geleerd bij romantiek en die je enorm kan helpen, is, een massage geven! Als ze gespannen of moe is, maakt het niet uit waar je bent! Een massage van 30 seconden aan de achterkant van haar nek of haar voeten kunnen wonderen verrichten. Gigolo Enrique heeft gemerkt dat als ze positief op een massage reageert, ze begint te fantaseren over een erotische beleving. Alleen al de gedachte om met je te vrijen maakt deel uit van haar plezier.

Wees niet verbaasd als ze zelf de eerste stap zet. Gigolo Enrique heeft vrouwen gekend die zo opgewonden raakten dat ze hem vragen begonnen te stellen als “Ben je een goede minnaar?” Hij antwoordde door te zeggen: “het hangt af van de juiste vrouw.” Door deze vraag, vraagt ze haar niet af of zij de juiste vrouw is, maar het maakt haar vastbesloten om te bewijzen dat zij het is!

Probeer bij het verleiden van een vrouw te anticiperen wanneer ze wil dat je de volgende stap zet

Ben je romantisch? Dit is uiteraard gemakkelijker gezegd dan gedaan! Inmiddels word je opgewonden en houd je je hoofd bij de les. Gigolo Enrique beseft het belang van timing! De paar keer dat hij zijn gevoelens liet gaan en de agressor werd, duwde de vrouw hem steevast weg en zei: “We moeten praten!” Het enige dat hij kon bedenken was dat het hem de hele nacht zou kosten om haar in de juiste gemoedstoestand te krijgen. Hij vroeg zichzelf af of het doel de middelen heiligt? Het antwoord is meestal in een situatie als deze: ”Ik zal deze fatale fout niet herhalen, nu concentreer ik me op haar, om haar taal en lichaamstaal goed te lezen.”

”Liefde is de belangrijkste sleutel die de poort van je geluk opent.”

Gigolo Enrique merkt hoe zij op zijn vorderingen reageert

Als het van gigolo Enrique afhangt, lijkt het alsof ze is klaargestoomd voor een meer gevorderde stap, dan doet hij zijn volgende zet. Haar zacht aanraken, haar strelen, haar omhelzen,… Het zijn allemaal intieme, non-verbale manieren om je gevoelens te uiten. Haar reactie op jouw toenadering is haar manier om haar seksuele verlangens aan jou te tonen. Het is veel makkelijker om aan iemand te zeggen: “laten we naar bed gaan.” Dit zal als een puur lichamelijke daad overkomen en niet als een onderdeel van het romantische intermezzo.

Tot slot

Je zult merken dat het observeren van haar gemoedstoestanden de meest effectieve methode is! Dit zal niet alleen de liefdesbereidheid ontwikkelen, maar het zal ook een diepe beloning voor je totale relatie zijn. Deze zelfvoldane stemming zal overgaan in alle andere aspecten van je leven.

 

Bedankt gigolo Enrique voor uw bijdrage!

”De essentie van romantiek is onzekerheid.”

Heeft u nog tips om de romantiek kracht bij te zetten? Heb je zelf een romantisch verhaal? Laat het ons weten in een reactie onderaan dit artikel of stuur ons een mailtje!