Leestijd: 2 minuten

Last Updated on 09/11/2023 by Alessio

Gigolo Alessandro: Vrouwen moeten weten dat ze worden gerespecteerd vanwege hun intelligentie. Als ze niet het gevoel heeft dat je haar intellectueel respecteert, zal ze zich niet fysiek en emotioneel openen voor jou.

”Ik ben een natuurlijke flirt, maar ik zie dit niet op een seksuele manier.”

Gigolo Alessandro heeft veel ontdekt door andere vrouwen af ​​te luisteren

Dit was een grote hulp voor mij een paar jaar geleden! Omdat ik begon te herkennen wat ik wel of niet zou mogen doen of zeggen. Op deze manier leerde gigolo Alessandro welke technieken werkten. Regelmatig veranderde hij zijn tactiek. Hij kijkt niet langer naar mannen die vrouwen ontmoeten op feestjes. Terwijl hij alleen is en zich afvraagt wat hij verkeerd doet, leerde hij hoe hij die verkeerde gewoonten kon corrigeren. Dus geef je huidige aanpak een eerlijke en nauwkeurige evaluatie. Gigolo Alessandro suggereert geen grote veranderingen! Hij wil alleen dat je je bewust bent om de juiste dingen te zeggen. De eerste stap in een afspraak is tenslotte om haar te ontmoeten.

Zie of luister wat een andere man tegen een vrouw zegt

Gigolo Alessandro let altijd goed op! Observeer wat een andere zegt en kijk of dit wordt geaccepteerd of afgewezen. Leren wat je best niet kunt zeggen of doen. Dit zal bijdragen aan het vergroten van je succes. Je leert welke benaderingen oubollig overkomen en welke werken. Zorg ervoor dat je jezelf goed verzorgd voor u zich aan een vrouw presenteert. Wanneer je een vrouw na afloop van een nacht terug naar je huis uitnodigt, laat haar zien dat je echt om haar geeft. Ze kan je woonkamer binnenlopen en hopelijk voelt ze zich al half verleid door de romantische sfeer die je huis uitstraalt.

Probeer niet agressief te zijn

Gigolo Alessandro laat de tijd de rol spelen. Seks is immers niet puur fysiek maar ook de gemoedstoestand speelt een belangrijke rol hierin. Profiteer in een ontspannen sfeer na het loslaten van de spanning om vertrouwensrelaties uit te wisselen. Vertel eens hoe leuk het is om bij haar te zijn, hoe mooi ze is en hoe je haar bewondert. Raak haar aan, streel haar, dans dicht bij haar, laat haar zich goed voelen! Je zult een beloning krijgen voor die liefde. Belangrijk: Voor en na de seks altijd praten!

”Volg je passie, wees bereid om hard te werken en je op te offeren. Laat niemand je dromen tegenhouden.”

 

Heeft u ervaring met een afwijzing? Of heeft u ervaring met mannelijke ”blunders”? Laat het ons weten in een reactie onderaan dit artikel of stuur ons een mailtje!

{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 Stemmen)
Rating
Wat zeggen anderen Geef uw beoordeling
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef uw beoordeling