Bijgewerkt op

Leestijd: 2 minuten

Voorbeeld van een incident dat gebeurde met een gigolo zonder vaardigheden

De gigolo werd thuis uitgenodigd door een rijke vrouw die alleen woonde in een grote bungalow met personeel. Ze verwelkomde hem, ze dronken wat wijn, wat geklets en toen werden ze lichamelijk intiem. Aan het einde van de erotische beleving complimenteerde ze hem met zijn vaardigheden. Ze zei dat ze hield van de manier waarop hij haar betaste. Ze betaalde zijn professionele dienst en nam afscheid. Hij hoorde haar niet meer! Hij belde haar maar ze gaf geen antwoord. Na een tijdje belde ze hem. Ze praatten een paar minuten. Hij vroeg of ze zou willen dat hij zou komen. Ze zei, nu niet, maar later zal ze hem weer inhuren als ze het verlangen voelt. Ze hing op. Hij heeft nooit meer van haar gehoord. Toen hij haar terug belde, gaf ze geen antwoord. Na enige tijd merkte hij dat haar nummer is stopgezet.

Hij wilde mijn advies of gigolo tips over wat er mis ging. Trouwens, dit is een algemeen voorkomend geval, ik hoor over incidenten als deze uit heel Europa en ver daarbuiten. Kun je raden wat er mis ging?

Kan je deze vragen beantwoorden (antwoorden onderaan het artikel):

  1. Als ze van zijn vaardigheden hield, waarom heeft ze hem dan niet opnieuw aangenomen?
  2. Waarom belde ze hem voor een telefoongesprek als ze niet van plan was hem in dienst te nemen?

 

 

“Een kus is een handigheid, ontworpen door de natuur om spraak te stoppen wanneer woorden overbodig worden.” 

Mogelijke antwoorden:

  1. Eigenlijk complimenteerde ze zijn vaardigheden gewoon formeel. Ze kreeg niet echt wat ze verwachtte.
  2. Hij begon wanhopig te worden over de vrouw en waarschijnlijk haar geld. Misschien zou ze een paar dagen lang een drukke agenda hebben? Dus belde ze hem gewoon op omdat ze geen onnodige scène wilde. Ze dacht aan de andere kant, dat hij ook tijd zou krijgen om druk bezig te zijn met een andere klant en dat alles vanzelf op zijn beloop zou gaan. Maar hij bleef wanhopig, dus op het einde verbreekt ze alle contact met hem.

Zou je nog een vraag en antwoord kunnen verzinnen? Heb jezelf ervaring of heb je nog mogelijke gigolo tips die nuttig kunnen zijn? Laat het ons onderaan het artikel weten!