Bijgewerkt op

Leestijd: 4 minuten

Dit verhaal is ons toegezonden door Joke die al een hele tijd fantaseerde over een dubbele penetratie. ”Er veranderde iets met mij toen ik op een dinsdagavond thuiskwam van het werk. Terwijl ik in bed lag, werd ik plotseling heel seksueel opgewonden. Het gevoel was zo intens! Het was intenser dan ik ooit eerder had gevoeld. Ik had een sterke behoefte voor seks.”

Joke voelde dat ze zichzelf moest bevredigen

”Ik moest mezelf aanraken en voelde een drang dat ik moest masturberen! Die avond heb ik mezelf voor het eerst in een paar maanden aangeraakt. Uiteindelijk heb ik minstens drie orgasmen gekregen. Die nacht markeerde het begin van mijn huidige hachelijke situatie. Ik was verslaafd aan seks geworden! De fantasie over een dubbele penetratie kwam in me op.”

”Twee mannen die aandacht voor me hebben, heerlijk!”

Na een paar keer masturberen en klaarkomen, voelde ik me nog steeds niet tevreden

”Allereerst dacht ik aan mijn man. Hij was op het werk en hij zou absoluut niet naar huis komen om met mij seks te hebben. Ik dacht eraan om een ​​mannelijke escort of een gigolo te bellen. Maar ik vroeg mezelf af, waarom zou ik in vredesnaam een ​​man moeten betalen om met mij seks te hebben? Ik had nog nooit iemand betaald voor seks, maar ik was wanhopig op zoek naar een vrijpartij. Toch was ik niet bereid zo ver te gaan, ik was tenslotte een mooie vrouw! Ik dacht dat als het al moest gebeuren, het de man was die moest betalen om met zo’n mooie vrouw seks te hebben. Toen kwam de gedachte van een dubbele penetratie weer in me op.”

Ik had een idee om mijn dubbele penetratie fantasie waar te maken

Joke kwam ooit een website tegen met voornamelijk seksuele ontmoetingen. Ze besloot om het uit te zoeken. ”Ik was nog steeds naakt en deed geen moeite meer om kleren aan te trekken.” Ze stapte uit het bed, liep naar de computertafel en ging zitten. ”Ik schakelde de pc in en ging meteen naar de betreffende website. Er waren daar allerlei soorten mensen. Ik was op zoek naar twee mannen die bereid zouden zijn om naar mijn huis te komen en me meteen te nemen zoals ik het wil! Ik zag twee knappe mannen die aangaven dat ze onmiddellijk beschikbaar waren. Ze waren beide bodybuilders. Ik gaf ze mijn adres en ze beloofden binnen een halfuur te komen. Zelf voelde ik me een beetje bang om twee vreemde mannen in mijn huis uit te nodigen om seks met mij te hebben.”

Niet alleen dat! Joke was nog steeds een getrouwde vrouw en ze voelde zich slecht over het feit dat ze haar man zou bedriegen. ”Ik moest onmiddellijk tevreden zijn en hoopte oprecht dat mijn man er nooit achter zou komen! Toen ik achter mijn computer zat te denken wat ik ging doen, werd er op de deur geklopt.” Joke ging naar beneden en opende de deur om te ontdekken dat beide mannen op hetzelfde moment waren aangekomen. Ze nodigde ze uit naar binnen en leidde hen naar boven naar de logeerkamer. ”Ik wilde geen seks hebben met twee vreemdelingen op mijn echtelijke bed. Ik had nog steeds een gevoel van fatsoen, ironisch, toch?”

”Chaos is mijn beste vriend!” 

Beide mannen vonden het niet erg om een ​​triootje met me te hebben

”We zijn meteen aan het werk gegaan met oog op de dubbele penetratie.” Beide mannen kleedden zich uit. ”Een van hen begon aan mijn poesje te likken, terwijl ik aan de penis van de andere man zoog.” Het voorspel duurde ongeveer 15 minuten. Toen was het tijd om seks te hebben! De mannen hadden hun eigen condooms meegenomen. ”Ze deden hun condooms aan en ik vroeg aan een van de mannen om op zijn rug te gaan liggen. Ik ging toen op hem zitten, stopte zijn penis in mijn poesje en begon hem te berijden. Ik reed een paar minuten op de man en zoog aan de penis van de andere man.” Het was tijd voor de dubbele penetratie!

Joke wilde altijd al een dubbele penetratie ervaren

”Het is iets waar ik al een hele tijd over fantaseerde. Ik vroeg aan de man wiens penis ik had gezogen om achter me te komen en me anaal te penetreren. Het deed pijn toen zijn grote penis mijn kont binnendrong. Ik had nog nooit een penis in mijn kont gehad. Het was pijnlijk maar tegelijkertijd ook lekker. De man onder mij bleef zijn penis in en uit mijn poesje stoten, terwijl de man achter mij mijn kont hard penetreerde.” Al snel kreeg Joke een geweldig orgasme!

Joke schreeuwde toen ze kwam en vroeg beide mannen om niet in haar klaar te komen, maar op haar gezicht. ”Ze brachten hun penis naar mijn gezicht en vervolgens kwam de een na de ander! Ze schoten hun hete sperma over mijn gehele gezicht. Ik vond de smaak van sperma bijzonder lekker en likte hun sperma van mijn gezicht en slikte het door. Het was een geweldige ervaring!”

”Verlies jezelf tussen mijn benen.”

Heeft u ervaring met dubbele penetratie? Wil je een verhaal met ons delen? Laat het ons weten onderaan dit artikel of stuur ons een mailtje!