0

Wilt u geïnformeerd blijven van wat er gebeurt op Gigolo Gezocht?

Als u wil, houden we u op de hoogte en plaatsen we u op onze mailinglist. Als er een nieuwe gigolo/escort gepubliceerd wordt, ontvangt u gratis een nieuwsbericht.

Inschrijven kunt u doen door op de rode knop NIEUWSBRIEF links onderaan te klikken en uw gegevens in te vullen.

Alle mannen bij Gigolo Gezocht zijn zorgvuldig gescreend!

Dit betekent dat ze de nodige talenten bezitten, zoals onder andere - empathie en sensitiviteit.

Uw wil - hun passie! Wie of wat wilt u?

CONTACT OPNEMEN

Gigolo Pedro leeft voor de connectie met mensen. Pedro verlangt naar diepere gesprekken en staat voor openheid en eerlijkheid. Hij heeft magische tantrahanden, is empathisch en stelt het verlangen van een vrouw op de eerste plaats… Laat zijn reviews voor zich spreken!

Gigolo Alessandro is een jonge, dynamische aanwinst bij gigologezocht. Hij is jong, knap, fit, charmant en zeer begripvol.

Gigolo Jean is een man van woorden én daden. Hij is welbespraakt  en zeer verzorgd. Jean kent zijn normen en waarden en heeft gevoel voor etiquette en stijl. Gigolo Jean is een lieve bad boy met respect voor jouw wensen!

Gigolo Victor doet alles aan 100%. Dat geldt voor zijn sport, zijn personal training en ook als gigolo. Hij wil klanten een service aanbieden waar ze dagen later nog aan terugdenken. Zijn wens is om jouw wensen en verlangens te vervullen.

Matti is een gezelschapsheer. Hij heeft heel wat ervaring in het verzorgen van een fijn gezelschap voor vrouwen die daar nood aan hebben. Gezelschapsheer Matti leent geen seksuele diensten uit, maar geeft je de volle aandacht die jij wenst en nodig hebt…

High Class Gigolo Mattis speelt door zijn ervaring en skills op een hoger niveau. Deze tantraspecialist is knappe man met een stoppelbaardje, hagelwitte tanden en prachtige, zwoele lippen. De ideale man voor high class vrouwen mét smaak!

Gigolo Thomas is een man die graag zelfstandig en stijlvol door het leven gaat met de nodige passie. Discretie is voor hem heel belangrijk en hij houdt ervan om verzorgde dames te laten genieten en dit met wederzijds respect voor elkaar. Hygiëne en een verzorgd uiterlijk is voor hem steeds een prioriteit…

Gigolo Cristiano is een man die houdt van lekker eten zoals het een levensgenieter beaamt. Gigolo Cristiano is een rustige knuffelbeer met een hoog libido, hij kan goed luisteren, is zorgzaam, behulpzaam en een romanticus…

Gigolo John is een ruwe bolster met een klein hartje, maar wel iemand die weet van aanpakken in de slaapkamer. Hij is ervaren, ziet er goed uit en is sensitief…

Gigolo Gau is een biseksuele man van uitdagingen. Vraag en u zal ontvangen!

Gigolo Alexander is van nature uit een echte sportieveling! Naast de lieve en brave huisman én vader schuilt er ook een passionele seksuele man in hem. Iemand die ervan geniet om vrouwen te doen genieten.

Gigolo Antonio geniet ervan om zielen te bevrijden. Wat hem het meest fascineert in een vrouw zijn niet de rondingen van haar lichaam, maar de rondingen van haar geest.

Gigolo Kyle is een passioneel iemand en een echte charmeur! Kyle heeft veel respect voor vrouwen! Hij is een echte romanticus!

Over gigolo Hans : Als jonge man haalt Hans zijn voldoening uit het plezieren van anderen. Het bieden van een luisterend oor en een gesprek van niveau, maakt dat Hans een ideale gesprekspartner is.

Gigolo Matteo is een 32 jarige man, met een sterk en een sportief lichaam. Matteo is positief ingesteld met een humoristisch tintje.

 

 

Gigolo Simon vindt het belangrijk om de mensen rondom hem zich zo goed als mogelijk te laten voelen en kan zich daarbij goed aanpassen aan de omstandigheden.

 

 

 

TOP
Schrijf je in en krijg toegang tot exclusieve content.
Bevestigen
Deze informatie wordt niet gedeeld aan derden - uitschrijven is elk moment mogelijk.
<<<---VOLG ONS--->>>
NIEUWSBRIEF